На Львівщині сталась пожежа на об'єкті енергетичної інфраструктури

Через влучання ворожого безпілотника сталась пожежа на об'єкті енергетичної інфраструктури у Стрийському районі Львівської області вранці 22 березня. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький у Телеграм. 

"Під час повітряної тривоги безпілотник окупантів влучив в обʼєкт енергетичної інфраструктури на Стрийщині. Почалася пожежа. Зараз її гасять вогнеборці. Станом на цю годину інформації про постраждалих не надходило", - написав Козицький о 7:09.

Крім того, у Золочівському районі сталась пожежа у лісовому масиві - попередньо, від падіння уламків "шахеда", який збили українські Сили ППО.

Раніше повідомлялось, що російські терористи здійснили наймасштабнішу атаку на українську енергетику за останній час, знеструмлено одну з ліній електропередачі, що живить ЗАЕС.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті