На Львівщині після ракетного удару пошкоджено близько 120 будинків

У Львівській області внаслідок ракетної атаки рашистів пошкоджено близько 120 будинків, як багатоквартирних, так і у приватному секторі. Про це 15 серпня повідоми голова Львівщини Максим Козицький у інформації  станом на 16:30.

Зазначається, що найскладніша ситуація у Залізничному районі Львова, де уразило близько 100 будинків. "Найбільше ушкоджень комісія, яка обстежує постраждалі об’єкти, зафіксувала у житловому будинку на вулиці Каховській та у медичному коледжі на Патона. Також є пошкодження у будинках на Городоцькій, Трещаківського, Гарматія та Тюльпановій", -розповів він. 

Також у Львові вибило або пошкодило близько 500 вікон та понад 40 одиниць вхідних дверей. Заміни або ремонту потребують покрівлі у 6 багатоквартирних та 4 приватних будинках. У 17 квартирах з’явилися тріщини на стінах. Обстеження триває. 

Крім того, у Ставчанах 3 житлові будинки та стільки ж господарських будівель відновленню не підлягають.  А у селі Суховоля пошкоджені 4 житлових будинки в приватному секторі.

Як повідомлялося, у Львівській області внаслідок ракетної атаки pociян цієї ночі, 15 серпня, відомо про 19 постраждалих.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті