На кордоні з Польщею помер ще один український водій

На польсько-українському кордоні на КПП "Краківець-Корчова" 16 грудня помер водій машини, яка стояла в черзі через страйк польських перевізників. Відповідну інформацію підтвердив "Суспільному" віцепрезидент Асоціації міжнародних автоперевізників Володимир Балін.

"Водія забрала швидка, дорогою до лікарні він помер. Поки мені не відомо, з якої він компанії", – зазначив Балін.

Згодом інформацію про смерть водія підтвердив юрист, голова ради в Асоціація українського бізнесу в Польщі.

"Маємо ще одну трагічну смерть, в черзі на Корчовій помер вже третій український водій…! Швидка допомога прибула через 40 хвилин, яку викликала поліція, але врятувати водія, на превеликий жаль, не вдалося", – зазначив він.

Нагадаємо, це вже третій випадок смерті українського водія від початку блокування українсько-польських пунктів пропуску.

11 листопада стало відомо, що у вантажівці перед пунктом пропуску "Дорогуськ – Ягодин" помер український водій, що планував перетнути кордон. Це сталось на парковці міста Хелм, неподалік від пункту пропуску.

23 листопада у Польщі на стоянці неподалік пункту пропуску "Корчова-Краківець"  помер ще один український водій.

Як повідомлялося, Україна досягла домовленостей з розблокування кордону з Польщею. 

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті