На Херсонщині на вибухівці, залишеній російською армією, підірвався пастух

На Херсонщині на вибухівці, залишеній російською армією, підірвався пастух. Про це в Телеграм 19 березня повідомив начальник ОВА Олександр Прокудін.

"Трагічний випадок трапився поблизу села Молодецьке. Чоловік, який випасав худобу, знайшов вибуховий предмет. Він вирішив взяти його з собою. Снаряд здетонував, внаслідок чого місцевий житель отримав травми, несумісні з життям. Мої співчуття рідним…", - написав глава області. 

"Нагадую, що знешкодженням вибухівки займаються виключно професійні сапери. Вони мають необхідні для цього навички і досвід. Якщо ви побачили підозрілий предмет, у жодному разі не чіпайте його, а повідомте про знахідку поліцейським або рятувальникам. Бережіть себе!", - закликав Прокудін.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті