На Донеччині за добу під російськими обстрілами загинуло ще 4 людини, пошкоджено 49 цивільних об’єктів

За минулу добу російські війська вбили ще 4 жителів Донеччини, поліція документує наслідки обстрілів. Про це поліція регіону повідомляє у Телеграм 19 квітня.

"За минулу добу ворог завдав по області 2160 ударів. Під вогонь потрапили 10 населених пунктів: міста Красногорівка, Покровськ, Селидове, Сіверськ, Українськ, селища Гостре, Очеретине, села Білокузьминівка, Новожеланне, Новоселівка Перша. Пошкоджено 49 цивільних об’єктів – 29 житлових будинків, СТО, сільськогосподарське підприємство, промисловий об’єкт, магазин, господарчі споруди, гаражі, автомобілі, ЛЕП", - йдеться у повідомленні.

"По Селидовому росія вдарила чотирма керованими авіабомбами «УМПБ Д-30 СМ» - вбила людину, пошкодила 12 приватних осель, сільгосппідприємство, магазин. Внаслідок авіаудару по Очеретиному загинула цивільна особа, пошкоджено приватний будинок. У Красногорівці війська рф з артилерії вбили двох мирних жителів. На Українськ окупанти скинули бомбу «УМПБ Д-30 СМ», руйнувань зазнали 13 домівок, господарча споруда та гараж. Шість ракет із ЗРК «С-300» ворог спрямував на Покровськ пошкоджено СТО, промисловий об’єкт, 8 цивільних авто. Приватний будинок зруйновано в Новоселівці Першій, три пошкоджено в Новожеланному", - констатували в поліції.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті