На Донеччині цієї зими централізоване опалення буде в 14 громадах

Повний запуск централізованої системи опалення планується в 14 громадах Донецької області цієї зими. Про це повідомила на брифінгу 23 вересня заступниця директора департаменту ЖКГ Донецької облдержадміністрації Лариса Гусева.

"Окрім громад, у яких опалення було минулої зими, цього року планується запустити централізоване опалення у Селидівський громаді. Для цього у місті триває монтаж модульних котелень на твердому паливі, введення яких в експлуатацію заплановано на початок грудня поточного року", - сказала Гусева. 

В 11 громадах регіону, за її словами, буде часткове опалення – до мереж теплопостачання будуть підключені соціальні об’єкти, а також багатоквартирні будинки, де це дозволить належний технічний стан.

Як повідомлялося, вісім міст Донеччини залишаться без централізованого опалення взимку через дії російських окупантів.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті