На Донеччині призначено нового обласного воєнкома

У Донецькій області при значено нового обласного воєнкома – Геннадія Яременка. Про це повідомив Донецький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки  (ТЦК та СП) у Facebook 22 липня.

"Донецький обласний ТЦК та СП очолив новий керівник – ним став полковник Геннадій Яременко", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що новопризначений начальник вже приступив до виконання обов’язків. Впродовж тижня він відвідав всі територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, підпорядковані Донецькому обласному ТЦК та СП, та познайомився з особовим складом структурних підрозділів.

"Полковник Геннадій Яременко зазначив, що на сьогодні в області налагоджена тісна співпраця між місцевими органами місцевого самоврядування та Донецьким ОТЦК та СП, – сказано в повідомленні. – Це дає змогу забезпечувати виконання планових показників щодо призову громадян на військову службу за контрактом та за мобілізацією, а також вирішувати нагальні питання забезпечення плідної діяльності Донецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки".

Уточнюється, що полковник Віктор Павлюк, який раніше очолював Донецький ОТЦК та СП, наразі приступив до виконання обов’язків начальника Харківського обласного ТЦК та СП.

Раніше повідомлялось, що Зеленський звільнив Пристайка з посади посла України у Великій Британії.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті