На Донеччині планують облаштувати наземні бетонні укриття біля відділень ПриватБанку

На Донеччині планують облаштувати наземні бетонні укриття біля відділень ПриватБанку. Це дасть змогу клієнтам отримувати банківські послуги під час повітряних тривог. Наразі здійснюється аналіз та оцінка такої можливості, - повідомляє у Телеграм Мінреінтеграції України.

Зазначається, що про готовність взяти участь у цьому процесі заявили представники АТ «ПриватБанк» і Донецької ОВА під час засідання Координаційного штабу з питань деокупованих територій під головуванням віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

На території Східного регіонального управління ПриватБанку вже збільшено кількість банкоматів до 98. Також встановлені додаткові термінали самообслуговування. 

"Також ПриватБанком вивчається можливість створення мобільних відділень на базі броньованих автомобілів зі спеціальним обладнанням. Для того, щоб банківські послуги могли отримувати мешканці прифронтових регіонів", - йдеться у повідомленні.

"Цей процес необхідний не лише Донецькій області, а й усім прифронтовим територіям. Під час повітряних тривог і клієнти, і працівники банку мають бути в безпеці. Тому варто якомога оперативніше вирішити це питання", – наголосила Ірина Верещук.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті