На Буданова влаштували близько десятка замахів із 2016 року

Глава ГУР Міноборони України Кирило Буданов пережив вже близько десяти спроб замахів. Про це він повідомив в інтерв'ю Washington Post.

За словами самого голови Головного розвідувального управління, всі спроби замаху розпочалися з того моменту, коли у серпні 2016 року в окупованому Криму було вбито підполковника ФСБ. Відповідальність за це росіяни покладали, зокрема, на "українських диверсантів". Серед ймовірних учасників операції називають і самого Буданова.

"Щось трапилося. І всі замахи на моє життя почалися після цього", - заявив глава ГУР, не підтвердивши, втім, сам факт проведення такої операції та свою участь у ній.

Що стосується замахів на Буданова, то відомо, що в 2019 році під його машину заклали бомбу, всього різного роду замахів на нього було щонайменше 10. Це призвело до того, що керівник ГУР рідко з'являється на публіці, воліючи перебувати в офісі і загалом веде обережне особисте життя.

Нагадаємо, раніше в цьому ж інтерв'ю начальник ГУР МО заявив, що на території РФ діють українські агенти та російські колаборанти.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті