На 12 станціях київського метро медики навчатимуть охочих домедичній допомозі

Тренінги з домедичної допомоги пройдут для всіх охочих в п’ятницю, 21 липня, на 12 станціях київського метро. Про це повідомляє прес-служба міської державної адміністрації.

Навичкам домедичної допомоги навчатимуть досвідчені спеціалісти та інструктори Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Зокрема йдеться про первинну оцінку стану постраждалого, допомогу при масивній кровотечі, порушенні прохідності дихальних шляхів, термічних опіках тощо.

Тренінги триватимуть із 13:00 до 17:00.

Вони відбуватимуться на станціях: "Шулявська" (проміжний вестибюль), "Університет" (проміжний вестибюль), "Театральна" (перехід), "Арсенальна" (проміжний вестибюль), "Олімпійська" (вестибюль, перед турнікетами), "Палац "Україна" (вестибюль, перед турнікетами), "Площа Льва Толстого" (вестибюль, перед турнікетами), "Героїв Дніпра" (вестибюль, перед турнікетами), "Дорогожичі" (проміжний вестибюль), "Дружби народів" (перехід), "Печерська" (проміжний вестибюль), "Позняки" (балкон над платформою).

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті