МВФ схвалив рекордний кредит Україні на 15,6 млрд доларів

За інформацією агентства Reuters з посиланням на джерела, рада директорів Міжнародного валютного фонду схвалила чотирирічну кредитну програму EFF для України на 15,6 млрд. доларів. Про це повідомляє Бі-бі-сі.

Зазначається, що кредит стане найбільшим для України з моменту повномасштабного вторгнення росії та першим великим пакетом фінансової допомоги країні, яка перебуває у стані війни.

Програма розрахована на два етапи. На першому гроші підуть на задоволення невідкладних потреб країни та утримання стабільності. Другий етап – фінансова підтримка структурних реформ та євроінтеграції.

Як повідомлялося, Україна залучить ще понад 2,66 млрд доларів гранту від партнерів.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті