"Музика у ритмі танцю!": оркестр "Ренесанс" Маріупольської камерної філармонії представить нову програму у Києві

Оркестр «Ренесанс» Маріупольської камерної філармонії 27 березня презентує  нову програму «Музика у ритмі танцю!» в столиці. Про це повідомляють організатори заходу.

"Камерний оркестр «Ренесанс» Маріупольської камерної філармонії 27 березня у Києві презентує  нову програму «Музика у ритмі танцю!»", - йдеться у повідомленні.

Художній керівник та головний диригент Камерного оркестру «Ренесанс» – Василь Крячок слушно пропонує огорнути себе ритмами танців різних епох, країн і композиторів: від «Маленької нічної серенади» Вольфганга Амадея Моцарта і «Менуету» Луїджі Боккеріні до «Дніпровського вальсу» Ігоря Шамо та «Гавота» Віктора Косенка.

Музикантам ніяк не оминути танго від El Gran Ástor – П’яццолли. Тож, в концерті прозвучить його знамените Oblivion для скрипки та струнних та «Лібертанго» для скрипки з оркестром – композиція у стилі танго нуево, назва якій дана від злиття слів «свобода» і «танго». Соло на скрипці – Андрій Рахманін.

У  фіналі, за допомогою знаменитого танго аргентинського композитора і актора Карлоса Гарделя глядач відчує той самий п’янкий «Аромат жінки» з однойменного культового фільму.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті