МОЗ: Постраждалі від війни українці зможуть отримати найкращі послуги з реабілітації та протезування, не виїжджаючи за кордон

Постраждалі від війни українці зможуть отримати найкращі послуги з реабілітації та протезування, не виїжджаючи за кордон. Про це повідомило у Телеграм Міністерство охорони здоров’я України.

"Маємо суперновини: МОЗ та Superhumans підписали угоду про партнерство та співпрацю!  Superhumans Center – це український проєкт з амбітною метою – залучити в країну ультрасучасні світові технології та інноваційні рішення, які дадуть змогу постраждалим від війни українцям, не виїжджаючи за кордон, отримати найкращі послуги з реабілітації та протезування. Центр був запущений в роботу в рекордні строки і вже має видатні результати. Підписана угода передбачає консолідацію наших зусиль та реалізацію спільних проєктів для покращення послуг з фізичної реабілітації для людей, що постраждали внаслідок війни, доступність та якість послуг протезування, включаючи високотехнологічні медичні послуги", - йдеться у повідомленні.

"Superhumans давно вже більше ніж клініка. Це не просто ультрасучасний заклад реабілітації та протезування для постраждалих від війни. Це ціла екосистема, де панує філософія перемоги людини над обставинами, де люди відновлюються і фізично, і психологічно. Пишаюся бути в Наглядовій раді закладу. Впевнений, попереду ще чимало історій успіху", прокоментував міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті