Московські муніципальні депутати вимагають відставки путіна

Муніципальні депутати московського муніципального округу Ломоносовський звернулися до президента РФ путіна з вимогою піти у відставку. Протокольне рішення депутатів про звернення до президента викладено на офіційному сайті округу, - повідомляє "Радіо Свобода".

Депутати вважають, що для благополуччя країни необхідна змінність влади і зазначають, що після другого терміну путіна "все пішло навперейми".

У своєму зверненні депутати підкреслюють, що агресивна риторика путіна та його підлеглих відкинула росію в епоху холодної війни, що подвоєння ВВП не трапилося, мінімальна зарплата не зросла до заявлених показників, з росії масово їдуть розумні та працездатні люди, а обіцяної стабільності немає і близько.

У зв'язку з цим вони просять президента залишити посаду.

"Ваші погляди, ваша модель управління безнадійно застаріли та перешкоджають розвитку Росії та її людського потенціалу," - пишуть муніципальні депутати.

Також депутати Ломоносівського округу звернулися до мера москви Сергія Собяніна. У їхньому зверненні йдеться, що у москві фактично не працює система місцевого самоврядування, а на районному рівні склалося двовладдя, яке гальмує будь-які ініціативи місцевих мешканців та їхніх представників.

У повідомленні нагадується, що 7 вересня депутати муніципальної ради Смольнінське в Петербурзі опублікували прохання до Державної Думи росії звинуватити путіна в державній зраді і вимагати зняття його з посади.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті