Московська депутатка заявила, що північне сяйво в Підмосков'ї влаштували недруги РФ "для встановлення нового світового порядку"

Депутатка Мосміськдуми від КПРФ Катерина Єнгаличева написала в блозі, що полярне сяйво, яке спостерігалося в Підмосков'ї, було створено штучно за допомогою розпилення речовин в атмосфері з літаків для того, щоб "встановити новий світовий порядок". Про це повідомляє Телеграм-канал The Moscow Times.

"Сліди від певних літаків, які часто йдуть транзитом з Китаю через нашу країну, не розсіюються за хвилини, а повисають на довгі години, повільно опускаючись і формуючи певний відбиваючий шар навколо землі, - пише депутатша. - То що ж над нами розпилюють? Але на мій погляд істиною є - проєкт DARPA під назвою "Блакитний промінь" - технологічний ефект, з використанням якого хочуть встановити Новий світовий порядок... Сенс: у використанні голограм, створених за допомогою спеціального шару в атмосфері, який, як вважають, створювався хімічними трасами протягом багатьох років".

У повідомленні нагадують, що в неділю, 3 березня, у соцмережах опублікували кадри з північним сяйвом у Ленінградській, Нижегородській області, Твері та Волоколамську. У лабораторії сонячної астрономії Інституту космічних спостережень РАН повідомили, що північне сяйво на широтах Москви і Петербурга може бути видно через магнітну бурю.

У відповідь на це Єнгаличева написала: "Північне сяйво в Москві та Підмосков'ї так смішно обґрунтовують магнітною бурею. Ви вдумайтеся, тисячоліттями магнітні бурі були, а Полярного північного сяйва в наших регіонах не було, а тепер регулярними стали".

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті