"Мобіки" в обличчях: поранений у голову, потрапив у полон, відмовили ноги та рука

Полонений Настоящій Ігор Сергійович 1991 року народження уродженець міста Амвросіївки. У лавах "армії ДНР" перебував із квітня 2022 року. За участь у бойових діях отримував близько 78 000 рублів на місяць, стверджує, що не на контракті, а "мобілізований".

За словами Ігоря, бойовий дух у його підрозділі нульовий, настрої дезертирські.

У полон потрапив після того, як "командування" зі словами: "Пацани, йдіть там нікого немає" відправило займати якісь окопи. Отримав поранення в голову, після якого відмовили ноги та рука. Зараз сподівається повернутися додому після обміну.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті