Мінреінтеграції може продовжити строки для ідентифікації одержувачів пенсійних та соціальних виплат в Ощадбанку

Ощадбанк може знову продовжити терміни ідентифікації одержувачів пенсійних та соціальних виплат. Про це повідомляє Мінреінтеграції у Telegram.

"Під головуванням віцепрем’єрки Ірини Верещук відбулося чергове засідання Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб. Серед іншого, учасники наради обговорили питання виплат допомоги на проживання ВПО. Також розглянули можливість продовження строків для фізичної ідентифікації одержувачів пенсійних та соціальних виплат в Ощадбанку", - йдеться у повідомленні.

Крім того, учасники Координаційного штабу обговорили можливі зміни до постанови КМУ щодо місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. 

Також предметом обговорення стали пропозиції змін до нормативно-правових актів щодо працевлаштування внутрішніх переселенців.

Як повідомлялося раніше, в Україні запустили проєкт "Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво", який покликаний підтримувати тих українців, які через вимушену зміну місця проживання опинилися без роботи, потребують супроводу у працевлаштуванні й адаптації до умов регіону перебування.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті