Міноборони вперше затвердило нові зразки дронів за спрощеною процедурою

Міністерство оборони України вперше затвердило нові зразки дронів завдяки новій схемі спрощеного допуску інновацій на поле бою впродовж кількох днів. Про це повідомляє голова Мінцифри Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі 25 жовтня.

"Пришвидшення та спрощений допуск інновацій на фронт — результат змін, які минулого тижня затвердив Уряд", - зазначив Федоров.

Як повідомив очільник Мінцифри, раніше допуск до експлуатації тривав до кількох місяців. Розробки довго тестували, проводили купу непотрібних засідань та розводили бюрократію. Зараз допуск до експлуатації займає лише кілька днів.

"Коптери швидше потраплятимуть на фронт та допоможуть воїнам тримати оборону й нищити окупантів", - підсумував Федоров.

Як повідомлялось раніше, військові швидше отримуватимуть засоби РЕБ та дрони.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті