Міноборони РФ назвало удари по Харкову "відповіддю на обстріл Бєлгорода"

Міноборони росії прокоментувало вчорашню атаку на Харків, заявивши, що "російські військові вразили центри ухвалення рішень і військові об'єкти в місті у відповідь на обстріл Бєлгорода". Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Високоточним ракетним ударом по колишньому готельному комплексу "Харків Палас" знищено представників ГУР і ЗСУ, які брали безпосередню участь у плануванні та виконанні теракту в Бєлгороді", - йдеться в заяві відомства.

Крім того, за версією міноборони РФ, було уражено "будівлю Служби безпеки Харківської області та пункт тимчасової дислокації формування "Правий сектор" (визнаний у росії "екстремістським формуванням").

Нагадаємо, кількість поранених унаслідок удару окупантів по Харкову збільшилася до 22 осіб. 

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті