Міноборони Ізраїлю передало броньовані "швидкї" службам екстреної допомоги України

Міністерство оборони Ізраїлю 30 січня передало три додаткові броньовані машини "швидкої допомоги" службам екстреної допомоги України. Про це пише The Times of Israel, - повідомив "Фокус".

Це куленепробивні машини швидкої допомоги Mercedes Sprinter, оснащені бронею від ізраїльської компанії Plasan Re'em. Автомобілі також оснащені медичною технікою: дефібрилятором, монітором для контролю серцевого ритму та системою подачі кисню.

У профільному міністерстві додали, що кілька тижнів тому вже відправили до нашої країни одну таку машину "швидкої".

"Вона була доставлена кілька тижнів тому та вже допомагає рятувальникам у рятувальних операціях", — сказав представник Міноборони.

Зі свого боку, у ЗМІ уточнили, що офіційний Єрусалим досі уникав надання прямої військової допомоги Києву, включаючи наступальні озброєння або передові оборонні технології. Проте Ізраїль надав захисне обладнання українським службам екстреної допомоги та рятувальникам, а також тонни гуманітарної допомоги та на кілька тижнів організував польовий госпіталь на заході України.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті