Міністр-зрадник часів Януковича в "ЛНР" вимагає від місцевих шахтарів "великого вугілля"

Так званий "міністр палива, енергетики та вугільної промисловості ЛНР" Денис Ярош, а також міністр-зрадник, акціонер АТ "Промислова група "Родина" Олександр Клименко зустрілися з колективами віджатих ними підприємств вугільної галузі Луганщини 27 лютого. Про це повідомили "мінпаливенерго ЛНР" та окупаційна адміністрація Сорокиного (Краснодона).

"Зараз ми перебуваємо у фазі проведення інвентаризації майна. Важливе завдання для нас - отримання інвестором ліцензії", - заявив шахтарям Ярош.

Крім новини про те, що в "інвестора" відсутня ліцензія, Ярош також повідомив, що інвестор взяв в оренду підприємства на 3 роки з перспективою викупу, і що тепер "...мета в нас одна - передати підприємство інвесторові і налаштувати його ефективну роботу".

Клименко, зі свого боку, заявив гірникам, що вони протягом найближчих ста днів мають показати свою здатність видобувати "велике вугілля".

"Для того, щоб усе це працювало, нам із вами потрібне "велике вугілля". Велике вугілля - це мінімум півтори тисячі тонн видобутку на добу", - сказав Клименко.

Пообіцяв також збільшувати оклади. Але в цьому питанні про терміни промовчав - на відміну від точного стоденного терміну щодо "великого вугілля".

Раніше повідомлялося, що міністр-зрадник часів Януковича Олександр Клименко "сплив" на окупованій Луганщині в якості акціонера підприємства, яке віджимає шахти.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті