Міністр освіти і науки України заявив, що в бюджеті закладено 1,5 мільярди гривень на облаштування укриттів для шкіл

Міністр науки і освіти Оксен Лісовий заявив, що у державному бюджеті закладено 1,5 мільярда гривень на облаштування укриттів для шкіл, а також 1 мільярд гривень на закупівлю шкільних автобусів. Про це міністр написав на своїй сторінці у Facebook.

Ці цифри міністр обговорював із керівниками усіх обласних департаментів освіти. В ході наради міністр почув вислухав інформацію про стан справ у регіонах. Зокрема, це дефіцит освітньої субвенції, друк підручників, психологічна підтримка, формування освітньої мережі.

"Також обговорили питання безпеки, яке сьогодні є головним для всіх. Передусім ідеться про облаштування укриттів та закупівлю шкільних автобусів для підвезення дітей. Цього року на ці потреби у бюджеті закладено 1,5 млрд та 1 млрд гривень відповідно. Паралельно шукаємо додаткові інвестиції", - написав Лісовий.

Як повідомлялося раніше, у МОН заявили, що всі ключові предмети, як природничі, так і гуманітарні, будуть збережні у шкільній програмі

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті