Міністр оборони Естонії приїхав до Києва та оголосив про новий пакет військової допомоги

Міністр оборони Естонії Ханно Певкур приїхав до Києва та оголосив про новий пакет військової допомоги. Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков у Facebook 26 лютого.

"Був радий сьогодні знов вітати в Києві свого друга і колегу Міністра оборони Естонії Ханно Певкура. Це вже не перший візит нашого великого друга до Києва. І я знов і знов хочу відзначити сміливість пана Міністра.  Переоцінити допомогу Естонії важко. Тільки уявіть - загальна сума допомоги Україні від Естонії уже перевищила 1% ВВП", - написав він.

Резніков подякував Естонії за постійну підтримку в рамках "Рамштайну", гаубиці 155 мм, ініціативу "1 мільйон снарядів 155 мм для України", польові шпиталі і лікування українських воїнів.

Разом з тим естонське видання ERR повідомило, що Певкур у Києві оголосив про черговий пакет військової допомоги Естонії.

Пакет, переданий Україні в неділю, включає штурмові гвинтівки, пістолети, безпілотні літальні апарати, тепловізори, генератори і зарядні пристрої, а також одяг.

Як повідомлялося раніше, Україна отримала він Німеччині ще 6 мостоукладальників BIBER, вантажівки Zetros, маскувальні сітки та аптечки.

 

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті