Мешканцям деокупованих сіл Луганської області привезли ковдри, посуд і дали можливість зв'язатись із близькими

Поліцейські Луганщини доставили гуманітарну допомогу жителям трьох деокупованих сіл Луганської області 3 січня. Про це повідомила поліція Луганщини в Телеграм 3 січня. 

"Сьогодні поліцейські, які несуть службу вздовж лінії розмежування, привезли мешканцям Макіївки, Греківки, Новолюбівки гуманітарну допомогу, щоб полегшити й так наразі не прості побутові умови місцевого населення. Так, копи доставили 21 коробок з посудом та 24 ковдри", - сказано в повідомленні.

Окрім того, вдалося розгорнути систему супутникового зв’язку Starlink, завдяки чому місцеві мешканці змогли зв’язатися зі своїми рідними та близькими.

Зазначається, що весь минулий рік поліцейські Луганщини активно здійснювали доставку допомоги жителям деокупованих населених пунктів. За цей період було доставлено 1391 продовольчий набір та понад 29 тисяч хлібин. Крім того, мешканцям було надано різноманітні побутові предмети, такі як ковдри, ліхтарі, посуд, відра, сірники, свічки, гігієнічні набори тощо.

Раніше повідомлялось, що мешканці чотирьох деокупованих сіл Луганщини отримали хліб і необхідні предмети побуту.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті