Мешканці звільнених, але обстрілюваних сіл Луганщини дякують поліцейським за привезені хліб, ліки й ліхтарі

Мешканцям звільнених сіл Сватівського району Луганської області, які практично цілодобово перебувають під обстрілами, поліцейські привезли свіжий хліб, ліки й ліхтарі. Відповідне відео, зняте Головним управлінням Нацполіції в Луганській області, розмістила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі 15 лютого.

"Бійці батальйону поліції особливого призначення, які несуть службу у звільнених населених пунктах Луганської області, доставили мешканцям Новолюбівки, Невського, Макіївки та Греківки продукти та інші товари", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що правоохоронці забезпечили доставку та роздачу 500 буханок хлібу від Красноріченської селищної громади. Цієї кількості вистачить всім мешканцям населених пунктів на кілька днів, доки поліцейські не підвезуть свіжий. Мешканцям Греківки та Макіївки спецпризначенці привезли ліхтарі на сонячних батареях.

"Ліки доставлено у Макіївку", – йдеться в повідомленні.

Раніше були опубліковані фото, які демонструють, що Мешканці Невського та Макіївки на Луганщині виживають під цілодобовими обстрілами разом з худобою.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті