Мешканці Бєлгородської області повідомляють про прильоти й пожежі, міноборони РФ - про "припинення спроб здійснити терористичну атаку"

Бєлгородська область РФ зазнала обстрілу "Вампірами" вранці 21 березня. Про це повідомили міноборони РФ та місцеві Телеграм-канали.

"Близько 08:00 мск припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку по об'єктах на території Російської Федерації із застосуванням реактивної системи залпового вогню RM-70 "Вампір". Черговими засобами ППО десять реактивних снарядів знищено в повітрі над Бєлгородською областю", - пише міноборони країни-агресора. 

Тим часом місцеві мешканці в Телеграм опублікували відео з вибухами, роботою ППО, влучанням і пожежею. Зазначається, що є влучання у спортивну "Бєлгород-арену" в обласному центрі.

Офіційні коментарі від губернатора області В'ячеслава Гладкова наразі відсутні.

Раніше повідомлялось, що міноборони РФ продовжує запевняти про "припинення спроб здійснити терористичну атаку" на Бєлгородську область: стріляли "Вампіром" і "Вільхою".

Губернатор Бєлгородської області забороняє вночі вмикати сигнал тривоги: боїться "зовсім закошмарити жителів".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті