Мер Дніпра про удари рашистів по місту: "Высокоточные п@дарасы"

Мер Дніпра Борис Філатов увечері 28 липня, коментуючи удари російських окупантів по Дніпру, не став обирати висловлювання і російською мовою назвав росіян "высокоточными п@дарасами".

"...Це, дійсно, диво. Високоточні п@дараси в ТРЕТІЙ раз вистрілили "Іскандерами" в порожню будівлю СБУ, а заодно в житловий будинок поруч. У якому, на щастя, не було мешканців, бо це була "друга черга" під продаж. Розвалили все навколо повністю... Загиблих немає, спаси Господи", - констатував мер.

"Займаємося розбиранням завалів, прибиранням території, підрахунком збитків. Будемо працювати всю ніч...", - запевнив Філатов.

"І останнє. Ми, керівники, зобов'язані бути на місці прильоту в перші хвилини. Що роблять там СОТНІ роззяв, коли ще звучить повітряна тривога, мені невідомо...", - підсумував мер Дніпра.

Як повідомлялося, підтверджено 5 травмованих унаслідок російського удару по багатоповерхівці в Дніпрі.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті