Мер Дніпра повідомив про наймасштабніший обстріл міста і відповів на "хамство і маніпуляцію" одного з київських видань

Мер Дніпра Борис Філатов у себе в Телеграм-каналі заявив, що російський обстріл міста вночі 22 травня став наймасштабнішим від початку війни.

"Сьогодні весь Дніпро не спав. Такого обстрілу не було за всю війну. Весь Дніпро не спав, молився за рідних і близьких. А потім весь Дніпро видихнув. Почав обдзвонювати рідних і знайомих, лізти до холодильників і, що, гріха таїти, випивати по 50 грамів. За ППО", - зазначив Філатов.

Перед цим повідомленням він опублікував короткий пост: "Поліз за ковбасою в холодильник... Чому завжди після обстрілів хочеться їсти?"

Після цього Філатов розмістив скрін повідомлення київського видання "Дзеркало тижня".

"А тепер я покажу вам хамство і маніпуляцію, - продовжив він. - У виконанні столичних журналістів шановного видання "Дзеркало Тижня" (дивитися скрін). Так от, шановні журналісти. Я вам коротко відповім:

1) Дуже шкода, що люди, які вважають себе "володарями дум", - просто закомплексовані і позбавлені почуття гумору ментори.

2. Я писатиму в особистому фейсбуці те, що хочу, а не те, що від мене хочуть. 

3 Не знаю, як в інших регіонах, але у нас у Дніпрі заведено, що НІХТО, окрім керівника ВЦА першим, не коментує результати відстрілів. Якщо вам, столичним журналістам, це невідомо - то ви запитайте", - написав Філатов.

"Так склалося, що ми, місцеве самоврядування, здебільшого не повідомляємо про відстріли та їхні результати. Ми ці результати ліквідуємо. Причому ефективно", - підсумував мер.

Як повідомлялося, над Дніпропетровщиною вночі збили 15 дронів і 4 ракети, але є влучання і поранені.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті