Мер Авдіївки назвав кількість дітей, що залишилися в місті

Станом на 11 березня в Авдіївці Донецької області залишається 18 дітей. Про це заявив голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш у ефірі телемарафону. 

"Приблизно днів десять у нас евакуація кожного дня, і кожного дня їдуть діти. Зараз у нас залишається 18 дітей у місті, ще два тижні тому було 47. Тому є позитивна динаміка", - повідомив Барабаш.

Він також додав, що в січні-лютому охочих виїхати практично не було, вивезли 50 людей, проте зараз, лише за 10 днів березня евакуйовано вже 25 осіб.

"Евакуація пішла. Зрозуміло, що спрацювала не тільки постанова щодо примусової евакуації дітей із зон активних бойових дій,  а ще і та ситуація, яка зараз навколо міста і в місті. Це - ракетні удари, чого майже не було до Нового року, а тепер практично щодня", - сказав Барабаш.

Як повідомлялося, в результаті чергового авіаудару по Авдіївці рашисти зруйнували вщент житловий будинок

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті