Медичний заклад зі Старобільська, релокований у Рівне, отримав вісім потужних генераторів

Вісім потужних генераторів отримав медзаклад із Старобільська, релокований у Рівне - КНП "Старобільський центр первинної медико-санітарної допомоги". Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 26 лютого.

"Отримані від ДП "Укрвакцина" МОЗ України» дизельні генератори "Younes Bros" дозволять забезпечити безперервне надання якісних медичних послуг пацієнтам у випадку перебоїв у роботі централізованих джерел електропостачання", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що в липні 2022 року КНП "Старобільський ЦПМСД" відновило діяльність у місті Рівне. Він працює за адресою: вулиця Стельмаха, 18-м. Прийом відбувається з 10:00 до 14:00 щодня, крім суботи та неділі. 

Крім того, медичні працівники старобільської первинки щосереди приймають в Києві (вулиця Рене Декарта, 14, з 10:00 до 14:00).

"Мобільна бригада закладу за допомогою отриманого від партнерів з Польщі автомобіля "швидкої" здійснює виїзди, зокрема, до Львова", - йдеться також у повідомленні.

Раніше Старобільська РВА надала оновлені контакти й адреси гуманітарних хабів, які обслуговують ВПО з Луганщини в різних регіонах України.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті