Медведєв зібрався повертати "наші" території та відсувати кордон РФ до Польщі

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв пропонує відсунути "кордону загроз" росії до Польщі. Про це він написав у Telegram 24 лютого.

"Ми повернемо наші території і надійно захистимо наших людей, які постраждали за роки геноциду та обстрілів. Далі будуть переговори, які, я впевнений, стануть важкими та нервовими", - написав він.

Після цього, за словами Медведєва, виникне "якась угода", але без фундаментальних домовленостей про реальні кордони.

"Якогось моменту приперті до стінки бандерівцями, що розперезалися в черговий раз, нові криваві хлопчики, які називають себе легальною українською владою, знову провокуватимуть світовий конфлікт. Неважливо - напередодні виборів або просто на черговому Майдані", - продовжив фантазувати екс-президент РФ.

Саме тому, зазначає Медведєв, так важливо досягти "всіх цілей спеціальної військової операції".

"Відсунути кордони загроз нашій країні якнайдалі, навіть якщо це будуть кордони Польщі. Знищити неонацизм вщент. Щоб не витрачати потім час на вилов залишків бандерівських банд по малоросійських лісах. Щоб світ знайшов довгоочікуваний спокій", - підсумував він.

Як повідомлялося раніше, президент України Володимир Зеленський звернувся до українців у річницю повномасштабного вторгнення РФ і заявив, що буде зроблено все, щоб цього року здобути перемогу.

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті