Матвієнко вважає, що жителі в "ДНР" не хочуть приїзду Кіркорова і всіх, хто хоче "відмитися"

Спікер Ради Федерації РФ Матвієнко заявила, що жителі окупованої частини Донбасу заперечують проти приїзду російських артистів, які хочуть таким чином покаятися за негідну поведінку. Про це повідомляє ТГК Brief.

"Жителі Донбасу кажуть: не треба цього робити, це нещиро, ми не те місце, де ці люди повинні каятися або, вибачте, відмиватися", - сказала вона.

Матвієнко також заявила, що треба "ще раз продумати підходи до скерування мистецьких колективів і діячів культури" і посилати в "ДНР" "героїв", які підтримують "спеціальну військову операцію".

Як повідомлялося, російський співак Філіп Кіркоров приїжджав у лютому в "республіку". Візит співака на окупований Донбас був пов'язаний саме з "голою вечіркою". Після його участі в ній "поп-зірку" було відсторонено від телевізійних ефірів і позбавлено концертів. Багато учасників скандального заходу, яких спіткала схожа з Кіркоровим доля, вирішили "спокутувати свою провину", приїхавши в "ДНР". Там вони охоче повторюють кремлівську брехню про "українських неонацистів" і "героїв Росії".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті