Масованих ракетних обстрілів зазнав Харків, відомо про 12 прильотів, є проблеми з електрикою для транспорта

Масованого ракетного обстрілу зазнав Харків вранці 29 грудня. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор терехов у своєму Телеграм-каналі.

"Харків під масованим ракетним обстрілом. У місті пролунали щонайменше шість вибухів", - написав він о 5:10

У повідомленні від 6:26 сказано наступне: "Попередньо Харків обстрілювали двома видами ракет - С-300 та Х-22. На даний момент відомо про щонайменше 8 прильотів по місту. Попередньо по Київському та Холодногірському районах, але інформація уточнюється". 

Зазначається, що є певні проблеми з подачею електрики для транспорта, але наші фахівці вже працюють над відновленням електропостачання. Поки задіяли тролейбуси на автономному ходу.

"Харків знову під обстрілом - вдруге за цей ранок. Є щонайменше чотири прильоти", - написав Терехов о 7:02.

Раніше повідомлялось, що в Одесі після нальоту ворожих "Шахедів" горить багатоповерхівка.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті