Маріупольці отримують непридатну для вживання "питну" воду

Російські окупанти привозять маріупольцям воду поганої якості, пропонуючи її пити. Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму телеграм-каналі.

Також рашисти закінчили видавати гуманітарну допомогу, суттєво ускладнивши життя містян.

"Окупанти оголосили про закінчення видачі гуманітарної допомоги у режимі живої черги. Раніше анонсований крок, який має на меті примус до роботи на завалах, благоустрою та зменшення ресурсного тягаря окупаційної влади. Прийняте рішення провокує збільшення черг по інших тимчасових пунктах видачі гуманітарки та ставить під загрозу питання достатності їжі для всіх верств населення. За результатом дослідження, окупанти надають маріупольцям воду непридатну для споживання в якості питної, яку набирають в річках Маріуполя", - написав Андрющенко.

Як повідомлялося раніше, у Маріуполі окупанти будують курятники з величезними прогалинами, з метою заселити туди мешканців, які втратили житло внаслідок бойових дій. 

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті