Майже 1700 ВПО отримали допомогу у гуманітарних штабах при Гірській громаді Луганщини цього тижня

Майже 1700 переселенців з Луганської області отримали допомогу у гуманітарних штабах при Гірській громаді минулого тижня. Про це повідомила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі 25 березня.

"Цього тижня майже 1700 ВПО отримали допомогу у гуманітарних штабах при Гірській громаді", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що, крім того, в гуманітарному штабі в Богданівці (Дніпропетровська область) фахівці Луганської обласної служби зайнятості надавали консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням.

У Київському хабі продовжилася видача сімейних гігієнічних наборів від Міжнародної організації з міграції. Відвідувачі також отримували правову допомогу від адвокатів благодійного фонду "Право на захист" та консультації спеціаліста Луганської обласної служби зайнятості.

У Корсунь-Шевченківському переміщеним особам з Луганщини надавалися продуктові та гігієнічні набори для дітей до трьох років та осіб 65+ від благодійного фонду "Восток SOS", а також продукти харчування.

У Хмельницькому хабі відвідувачі забезпечувалися продуктами харчування. Крім того, всі, хто потребує, отримували психологічну допомогу від фахівців організації "Ла Страда – Україна" та консультації із питань пенсійного забезпечення.

Водночас на Полтавщині можна було звернутися до юристів благодійного фонду "Право на захист". Внутрішньо переміщеним особам надавали одяг, продуктові та гігієнічні набори, памперси, взуття.

Раніше повідомлялось, що ВПО з Луганщини в Івано-Франківську отримують кухонні набори, матраци, ковдри й постільну білизну.

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті