Литва закрила для росіян останній залізничний маршрут до Євросоюзу

Уряд Литви з 1 березня заборонить висадку і посадку пасажирів на прикордонних пунктах Кяна і Кібартай з поїздів, що прямують транзитом через республіку з Москви до Калінінграда і назад. Про це йдеться на сайті кабміну республіки, - повідомляє Телеграм-канал The Moscow Times.

До цього пасажири, які мають паспорти і посвідки на проживання європейських країн, могли сідати і сходити з поїзда Москва - Калінінград на цих станціях. 

Кяна - село поблизу кордону Литви з Білоруссю. На залізничній станції в цьому населеному пункті роблять зупинку поїзди, які прямують із Калінінграда до Москви і назад. Кібартай розташований поблизу кордону з Калінінградом, зазначається в повідомленні.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті