Лисичанська ВЦА виділила понад 64 млн гривень для українських оборонців

Понад 64 мільйони гривень для українських захисників виділила Лисичанська ВЦА. Про це повідомив очільник ВЦА Валерій Шибіко, написав голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Телеграм 11 серпня.

"Ми не втрачаємо віри у відданість та силу наших захисників, а вони відчувають нашу допомогу, – заявив Шибіко. – Переконаний, що завдяки підтримці тилу наші бійці продовжуватимуть бити ворога до повного розгрому".

Уточнюється, що Лисичанська громада від початку активних бойових дій підтримувала військові частини, які зараз боронять східний фронт.

Так, кошти на придбання конче необхідних в умовах маневреної оборони паливно-мастильних матеріалів, обладнання та екіпірування отримали п’ять підрозділів – чотири бригади Збройних Сил України та підрозділ Державної прикордонної служби – Третій прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса.

Підкреслюється, що громада допомогла також бійцям 92 окремої механiзованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка, 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка та 43 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Тараса Трясила.

Раніше повідомлялось, що партизани нагадали окупантам, що "Лисичанськ – це Україна!".

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті