Лисогор розповів, як жителі звільнених сіл на Луганщині отримують пенсію

На деокупованій Луганщині ще трьом жителям Невського виплатили пенсії. Про це повідомив очільник Луганської ВЦА Артем Лисогро 23 березня.

За його словами, літні жителі деокупованих населених пунктів Луганщини, які поки не погодилися на евакуацію, регулярно отримують пенсії. Для цього людям допомагають дістатися найближчого до лінії фронту працюючого відділення «Укрпошти» на Донеччині, після чого відвозять додому.

"Учора відповідні виплати надані ще трьом жителям Невського. До сусідніх Макіївки та Греківки привезли хліб. Мешканцям інших звільнених сіл допомогу роздали напередодні", - пише Лисогор.  

Раніше він повідомляв, що у звільнених населених пунктах Луганської області залишається 61 особа. Від евакуації поки що відмовляються.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті