Львівський суд закрив справу про подарований сину львівського воєнкома будинок у Брюховичах

Суддя Шевченківського районного суду м. Львова Олег Ковальчук закрив справу про притягнення до адмінвідповідальності львівського військового комісара Андрія Дубового за подарований його синові будинок у Брюховичах. Про це йдеться у рішенні суду від 25 січня, опрублікованому в Єдиному реєстрі судових рішень.

"Суд постановив: провадження у справі про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 за ч. 1 ст. 172-5 КУпАП - закрити за відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення. На постанову може бути подано апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня її винесення до Львівського апеляційного суду", - сказано в рішенні.

"Дубовой заявив у суді, що не знав про подарунок, а його син стверджував, що не повідомляв про це своєму батькові", - пише ZAXID.NET.

Раніше повідомлялось, що ДБР передало державі майно рівненського воєнкома, який побив підлеглого, на суму 52 млн грн.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті