Луцький театр "Гармидер" покаже у Києві "Пʼять Пісень Полісся": оголосили додатковий показ

Луцький театр «Гармидер» покаже у Центрі Леся Курбаса в Києві виставу «Пʼять Пісень Полісся» у постановці Руслани Порицької за пʼєсою сучасної української драматургині Людмили Тимошенко. 

За лічені дні квитки на показ 21 січня було розкуплено, тому в театрі оголосили про додатковий показ у суботу, 20 січня.

У п'єсі Людмили Тимошенко зібрані пʼять коротких історій, що трапились на українському Поліссі за останні 100 років. 

П'єса з моменту написання авторкою у 2020 році була перекладена англійською, польською мовами і отримала низку відзнак і гран-прі українських та міжнародних конкурсів сучасної драми.

Авторка п’єси Людмила Тимошенко відгукнулася про перегляд вистави і відвідини луцького театру:  "Сьогодні я стала свідком відкриття 20 сезону театру ГаРмИдЕр у Луцьку. Відкривалися виставою «П‘ять Пісень Полісся», яка є для мене особливою. Я бажаю цій виставі успіху, бо є усі підстави. Режисерка Руслана Порицька,  костюми, художнє вирішення сцени, енергія акторів — усі заслуговують на повні зали і вдячного глядача".

20 січня о 18:00 кияни матимуть можливість побачити «Пʼять Пісень Полісся»  у Центрі Леся Курбаса  за адресою: вул. Володимирська, 23в.

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті