Лукашенко похваляється, що Білорусь продає зброю у 57 країн

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що попри санкції, його країна спільно із росією продовжують виготовляти та продавати зброю на міжнародному ринку. Таку заяву диктатор зробив в ході наради з питань фінансування закупівель продукції військового призначення.

"Хочу зазначити, що попри безпрецедентний санкційний тиск, ми виробляємо достатньо озброєння та військової техніки для потреб білоруської армії. Це пов'язано з тим, що все, що нам треба – я маю на увазі зброю, залізо – ми запросто отримуємо з Росії. А те, що стосується мікроелектроніки, оптоелектроніки, оптики та іншого – хвала тим, хто зберіг виробництво, яке дісталося нам від Радянського Союзу. І таким чином разом із Росією ми можемо виробляти будь-які типи озброєння. Ми можемо дозволити собі експортувати цю продукцію у 57 країн світу", - розповів Лукашенко.

Як повідомлялося раніше, білоруські партизани атакували дронами російський літак радіолокаційного виявлення.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті