Легіон "Свобода Росії" знову просить жителів Курської та Білгородської областей евакуюватися

Антипутінські сили РФ вкотре звернулися до місцевого населення двух областей з проханням покинути регіон з ціллю безпеки під час обмеженої військової операції. Відповідне повідомлення зʼявилося у ТГК "Легіон "Свобода Росії" ввечері, 15 березня.

Зазначаться, що виїзд бажано зробити до 07.00 ранку завтрашнього дня.

"У зв'язку з проведенням обмеженої військової операції на території Курської та Білгородської областей ми знову закликаємо до термінової евакуації жителів Білгородської та Курської області. Збережіть свої життя та життя ваших дітей! Ми бачимо, що путінські війська ховаються між цивільними, тому наше завдання – забезпечити максимальну безпеку місцевому населенню. У зв'язку з цим ми оголошуємо про організацію повторного гуманітарного коридору для місцевого населення з 21:00 до 7:00 МСК 16 березня. Ми закликаємо цивільних осіб скористатися можливістю безперешкодно вийти із зазначених областей Росії", - йдеться у повідомленні.

Добровольці попередили, що після цього вони продовжать масовану атаку по путінських військ у Білгородській та Курській області.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті