Лавров заявив про готовність РФ захищати російськомовних у Молдові

Голова МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що москва має намір захистити російське та російськомовне населення Молдови. Про це він заявив під час марафону "Знання", - відповідне відео опубліковано у Телеграм-каналі.

"Ми зробимо все, щоб інтереси російськомовного, російського населення в Молдові ніяким образом не постраждали жодним чином", – сказав він.

Також він також звинуватив керівництво Молдови у буцімто "грі в нав’язувані Заходом політичні ігри".

"Не забуватимемо, що окрім Придністров’я, в Молдові є ще Гагаузія, яка теж претендує на особливий статус. Вона має, до речі, деякі елементи особливого статусу. І я думаю, що молдовське керівництво вчинить правильно, якщо кине грати у нав’язувані Заходом геополітичні ігри, і замислиться про інтереси тих людей, які живуть пліч-о-пліч", – заявив Лавров.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті