Лавров після прибуття на саміт G20 на Балі побував у лікарні - ЗМІ

Міністр закордонних справ росії Сергій Лавров після прибуття на саміт G20 на Балі був у лікарні на обстеженні, - пише Reuters.

Губернатор Балі І. Ваян Костер повідомив агентству "Рейтер", що Лавров ненадовго відвідав лікарню Сангла на Балі для "перевірки", але міністр перебуває у доброму здоров'ї. "Він був у доброму здоров'ї і після огляду одразу поїхав", - сказав губернатор.

Проте низка західних ЗМІ, зокрема агентство Ассошіейтед прес, раніше повідомили, що Лаврова було доставлено до лікарні після того, як у нього виникли проблеми зі здоров'ям.

Видання ВВС.News також повідомило, що три урядові та медичні чиновники розповіли Ассошіейтед прес, що російський міністр лікується на Балі. Усі вони відмовилися назвати свої імена, оскільки не уповноважені публічно обговорювати це питання.

Двоє з цих джерел сказали, що у Лаврова виникли проблеми із серцем. Вони стверджують, що міністра доправили до лікарні Сангла у столиці провінції Денпасар.

Лавров, який очолює російську делегацію, приїхав на саміт G20 напередодні 13 листопада. Путін на Балі не поїхав – про таке рішення чотири дні тому оголосив представник кремля Дмитро Пєсков. Присутність путіна на саміті обговорювалася кілька місяців і була пов'язана з війною проти України. Український президент Володимир Зеленський планує брати участь у саміті у онлайн-форматі.

Представник МЗС росії Марія Захарова назвала повідомлення про госпіталізацію Лаврова "фейками" і пізніше опублікувала відео з Лавровим, який сидить у футболці та шортах у саду.

"Ну и про нашего президента тоже лет десять пишут, что он заболел. Это такая в общем-то игра, которая не новая в политике", - каже Лавров на відео.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті