Пушилін хоче привласнити славу легендарного "Шахтаря". Каже, народ із натхненням сприймає створений у "ДНР" клон    

Денис Пушилін упевнений, що клон легендарного ФК "Шахтар" буде з "натхненням сприйнятий" жителями "ДНР". Про це він розповів у коментарі російським ЗМІ.

"Шахтарю" точно бути... Абсолютно точно, що це дуже затребувано серед наших місцевих жителів, і інформація, яка просочується про майбутнє команди справжнього "Шахтаря", родом із Донецька, сприймається з натхненням", - заявив глава окупаційної адміністрації. 

"Команда "Шахтар" уже існує, зараз вона має бути забезпечена всім необхідним, щоб брати участь у різних першостях, змаганнях, чемпіонатах Росії. Я впевнений, що донецький "Шахтар" у рамках нових реалій нової дійсності себе покаже", - спробував видати він нікому не відомих футболістів за легендарний ФК.

Пушилін запевнив, що самозваний "Шахтар" найближчим часом гратиме на віджатій у справжнього "Шахтаря" "Донбас Арені".

 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті