"Київ переходить від суто військових цілей до знищення російської інфраструктури" - оглядач BILD схарактеризував нову стратегію ЗСУ

У війні з росією Сили оборони почали використовувати нову стратегію. Про це заявив оглядач BILD Юліан Рьопке, пише "BILD російською" 20 січня.

"Київ переходить від суто військових цілей до знищення російської інфраструктури, яка обслуговує як цивільне населення, так і військово-промисловий комплекс", - пише оглядач. 

На його думку, Україна "після закінчення майже двох років війни виявилася притиснутою до стінки", зобов'язання з надання допомоги з боку Заходу скоротилися майже на 90% порівняно з аналогічним періодом 2022 року.

"Наразі підтримки з боку США, головного спонсора України, немає взагалі. Тому українській армії доводиться змінювати свою тактику. Українські військові за кілька місяців успішно переобладнали закордонні артилерійські снаряди у власні безпілотники-камікадзе. За межами фронту Київ знайшов тимчасову альтернативу звільненню окупованих територій - партизанські атаки українського спецназу", - пише Рьопке.

Раніше повідомлялося, що аналітик BILD Рьопке назвав плацдарм у Кринках однією з найбільш смертоносних пасток для росіян за всю війну.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті