Кияни отримали можливість оплачувати комунальні послуги в застосунку "Київ Цифровий"

Кияни отримали можливість оплачувати комунальні послуги в застосунку "Київ Цифровий". Про це у Телеграм повідомляє Київська міська держадміністрація.

"Оновлення в застосунку "Київ Цифровий": з’явився сервіс для оплати комунальних послуг у столиці. Завдяки зворотному зв’язку від користувачів у застосунку додано можливість оплачувати комунальні послуги, там же зберігати квитанції і подавати показники лічильників", - йдеться у повідомленні.

"Ви просили – ми зробили. У Цифровому тепер можна оплачувати комунальні послуги. Все зручно і просто. Користуйтесь і зберігайте свій час. Для цього потрібно лише додати адресу. Всі рахунки і квитанції зберігаються в особистому профілі, а коли надійде платіжка, ви отримаєте сповіщення. Оновлюйтесь!", – зазначив у Телеграм Петро Оленич, заступник мера, керівник цифрової трансформації Києва.

Зазаначається, що оновлений "Київ Цифровий" уже доступний до скачування в App Store і Google Play.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті