Кім хоче "відпрацювати поганих людей" у Миколаєві, закривши місто

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім хоче, щоб обласний центр "закрили" на кілька днів для зачистки від колабораціоністів росіян., - пише "Ліга" з посиланням на його слова у YouTube-каналі Ходорковський LIVE.

За словами Кіма, серед таких є "ідейні", є "зневірені", є "те, хто не думає про наслідки", а також "вирішили заробити". Він каже, що зрадників одиниці, але кожен такий випадок спричиняє потенційні жертви.

"Ми це хочемо припинити на корені. У нас є ідеї за комендантським часом. Город закриємо на кілька днів, підемо будинками і відпрацюємо всіх поганих людей", – повідомив голова Миколаївської ОВА.

Зараз, додав Кім, формується разом із СБУ порядок дій, у тому числі щодо опрацювання даних у юридичній площі, "щоб підтвердити, що ти українець, твій номер кореспондує з прізвищем та місцем проживання".

"Служба [безпеки України] і так працює добре. Але зараз буде більше інформації, яку ми зможемо опрацювати. Ця думка мені сподобалася. Ми її точно реалізуємо та подивимося на результат", – запевнив Кім.

За його словами, "ми можемо працювати і простіше", тобто "з народним гнівом зменшити кількість охочих отримати гроші за рахунок чужого горя".

Як повідомлялось, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім платитиме по 100 доларів тим українцям, які повідомлятимуть про коригувальників ракетних ударів РФ.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті