Кулеба закликав країни ЄС та G7 припинити видачу віз росіянам

Глава МЗС України Дмитро Кулеба закликав усі країни Європейського Союзу та G7 припинити видачу віз громадянам РФ. Про це Кулеба повідомив у Твіттері 10 серпня.

"Я закликаю всі країни ЄС та G7 припинити видавати візи росіянам. Президент Зеленський абсолютно правильно наполягає на цьому. Росіяни переважно підтримують війну проти України. Вони мають бути позбавлені права перетинати міжнародні кордони, доки не навчаться їх поважати", - написав він.

Нагадаємо, 5 серпня Болгарія зупинила на невизначений термін видачу росіянам туристичних віз та віз для власників нерухомості.

Як раніше повідомлялося, Латвія припинила видачу будь-яких віз росіянам.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті