Кулеба закликав надати Україні максимальну військову допомогу після удару РФ по Харкову

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав світ запровадити значно жорсткіші санкції проти росії та надати Україні максимальну військову допомогу, щоб зупинити путіна. Про це він написав у Twitter 18 серпня.

"Росіяни завдали удару по житловому кварталу Харкова, убивши щонайменше 6 і поранивши щонайменше 16 осіб. Росія продовжує вбивати людей посеред Європи. Єдиний спосіб зупинити путіна – надати Україні максимальну військову допомогу та запровадити значно жорсткіші санкції проти росії", - написав він.

Як повідомлялось раніше, внаслідок обстрілу Харкова 17 серпня загинуло 6 людей, поранено 16.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті